Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с централното, чистачките и перката на радиатора :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с централното, чистачките и перката на радиатора :(

1. Заключвам от дистанционното и понякога сама се отключва веднага. Знам че има защита за да не изгори централното, но как да разбера каде заяжда.

2. А чистачката задната отказа, а предните не трият нищо - нервни чистачки им казват някои. Знам, че с илюстраций е обяснено във форума как се оправя но си търся майстор. Можете ли да ме насочите колегие че идва зима...

3. Перката на радиатора като дама на контакт се завърта и така си се върти постоянно. Колата загрява нормално според мен, ама бива ли пък все да се върти?
    Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

1. Откачи предните чистачи и почисти добре - вземи си нови пера - твоите са заминали отдавна
    2. Задната чистачка ти е запечнала - отвива се , развърта се всичко почистваш - смазваш и слагаш- Мъро последно прави тази процедура с бат Венци, аз преди това и Гиги също.
    За Алармата не знам и за перката - не знам
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

За централното, понеже предните две машинки са управляващи някоя от двете не стига до долната си точка кадето дава сигнал за затворено. Трябва да разглобиш кората и да се направи профилактика на заключващия механизъм и да се провери машинката, най-вероято заяжда лостчето
      Fiat Punto 1.9 JTD
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
      sigpic

Comment

За перката най-вероятно ти се е поразтопила някоя букса която влиза в реостата на перките погледни ги и смени кабелните обувки и си 6/поне при мен беше така при същия проблем-постоянна работа на перките/
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
        X